Штучний інтелект та інтелектуальні системи як революційний імпульс у сфері військової освіти - Ніколайчук, О.О. (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
Інтеграція штучного інтелекту та VR/AR технологій у вищі військові навчальні заклади є не лише інструментами модернізації освіти, а й засобом формування нового покоління офіцерів, здатних діяти в умовах сучасного бою та цифрової трансформації війни, що вимагає поєднання високої технологічної обізнаності, критичного мислення та практичних навичок. Ці інноваційні підходи не лише підсилюють якість навчання, а й формують нові освітні парадигми, орієнтовані на майбутнє
Keywords: Тези; Військова освіта; впровадження штучного інтелекту