Угрупування Національної гвардії України в стабілізаційній операції як об'єкт протиповітряної оборони - Доля, Сергій Володимирович (Національний університет оборони України, 2025)
У статті розглянуті особливості угруповань Національної гвардії України як об'єкта протиповітряної оборони та ступінь відповідності складу угруповання відповідно специфіці завдань, що вирішуються угрупованням за досвідом РУВ.
Keywords: Стаття; ППО; НГУ