Методики оцінювання ефективності використання машин у військових частинах. - Козинець, Сергій Петрович; Скоморохов, Владислав Андрійович (Київський інститут Національної гвардії України, 2025)
В доповіді запропоновано ввести комплексний показник ефективності здійснення перевезень, який дозволяє оцінювати ефективність використання автомобільної техніки при перевезеннях вантажів.
Keywords: Тези; Показники; 624.074