Check yourself - Лещенко, Анжеліка Вячеславівна; Leshchenko, Anzhelika Vіacheslavivna; Романюк, В.Л.; Romanjuk, V.L. (Київський інститут Національної гвардії України, 2023)
Практикум «Check yourself» призначений для самостійної перевірки знань курсантів з навчальної дисципліни «Іноземна мова (загальний, загальновійськовий та спеціальний курс)» у галузях знань 25 «Воєнні науки, національна безпека, безпека державного кордону» та 08 «Право», для формування граматичної компетентності здобувачів вищої освіти 1-4 років навчання.
практикум
Keywords: англійська мова; англійська мова – загальновійськовий курс; здобувачі вищої освіти; курсанти; практикум; 811.111' 36(079.1)